“Anada a Montserrat” del S. XVIII, llibre d'autor, en el que ens explica les
aventures de l'època per fer una excurssió a peu, fins la Muntanya de Montserrat. I les impressions al parar en una Fonda per menjar. Jo, no
recordava una curiositat que sempre em va sedui de la decoració del Restaurant Tupi, al entrar al menjador i a mode de pissarra, ens
trobem amb una cita del llibre:
En efecte, hem menjat prou bé, principalment lo peigell amb such groch. De allò ben fresch i gustós, que era lo plat més sabrós de tots..........
La Gemma, la cuinera i propietària del Restaurant Tupi de Reus, ens ha preparat per a tots el Seguidors del nostre Blog, el seu famós Arròs de Carxofes i Bacallà , està impresionant,
diguem que Gemma amb els arrosos te “un do”… He disfrutat molt, moltissim. No podré oblidar el gust del Bacallà fusionat amb l'Arròs Bomba del Delta de l'Ebre y la textura dels Cors de Carxofa.
Y en quant a postres, no ha pasat d'avellanes, pa y vi y, acabat, amen Jesús.
ARROS DE BACALLÀ AMB CARXOFES
INGREDIENTS 4 persones
400 grams d'Arros Bomba del Delta de L'Ebre
2 lloms de Bacallà
4 carxofes grans
1 ceba gran
1 pebrot verd Italià
Salsa de Tomaquet Casolana
2 dents d'all
PREPARACIO
2. en una paella posar oli d'oliva a calentar i afeixir la ceba, el pebrot verd i els alls. Sofregir tot
3. netejar la carxofa i guardar
només els cors. Fregir-la una mica i afegir a la paella
4. treure la pell del bacallà i tallar a daus. Incorporar
5. afegir la Salsa de Tomaquet Casolana que fa la Gema del Restaurant Tupi
6. afegir l'Arros Bomba del Delta de L'Ebre i remenar-ho tot bé
7. afegir aigua calenta i deixar fins que l'arros esta llest. Remenar de tant en tant perque no s'aferri.
SERVIR
Qué buena pinta tiene este plato, y con alcachofas, me encanta¡
ResponderEliminarGracias por tu comentario QUÍMICO COCINERO.
EliminarEste plato nos lo cocino Gemma, para todos nuestros seguidores y lo cocina en su Restaurante. Riquisimo ¡¡¡
Un abrazo.
Gracias por tu comentario COCINA CASERA.
ResponderEliminarNos alegra que nos sigas y que te haya encantado.
En cuanto al CÓDIGO DE COCINA HONRADA evaluaremos la idea.
Un abrazo.