viernes, 16 de marzo de 2012

IV FIRA de L'Espàrrec de El Port de la Selva.

   Si voleu més informació de la IV FIRA DE L'ESPÀRREC de El Port de la Selva us deixem la web de l'Ajuntament    
 http://ca.elportdelaselva.cat/noticia/iv-fira-de-lesparrec-del-port-de-la-selva-182.html


   Amb el bon temps arriva la IV edició d'aquest esdeveniment del nostre poble. El cap de setmana del 17 i 18 de març hi haurà activitats dirigides a tots els públics: la fira del comerç i artesania local, activitats per a la mainada, amb el País de Xauxa, i tallers proposats, i tallers proposats per les associacions i entitats locals. En Jaume Fàbrega vindrà a parlar de la cuina de l'espàrrec de bosc.
Dintre dels actes que s'organitzen animem a tothom a participar al concurs d'anar caçar espàrrecs que serà el dissabte, amb l'entrega de premis el Diumenge.
Les cuines dels Restaurants tornaran a oferir noves receptes amb l'espàrrec boscà de protagonista i aquests plats, presents a les cartes, es podràn degustar en els seus establiments el diumenge.
Aprofitant que la Fira de L'Espàrrec s'ha convertit en un esdeveniment molt popular, el Port de la Selva vol rendir homenatge a dos dels escriptors que s'han inspirat mès en els racons i la gent del poble: J.V. Foix i Josep Maria de Sagarra.
Com cada any, tanquen la Fira el Gegant, els Capgrosssos i xanquers del Port de la Selva i la cantada d'havaneres i el cremat, amb la actuació del grup local Mar d'Amunt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por vuestro comentario ¡¡¡
Los Blogs se alimentan de todos vosotros.
Los comentarios me ayudan a seguir adelante.
No me dejes parar ¡¡¡
Si tienes un blog dejame el enlace. Gracias

Un abrazo a Tod@s.